Keukenmontage

Heeft u een keuken gekocht of laten maken, dan wilt u deze uiteraard netjes geïnstalleerd hebben, zonder dat u er zelf nog van alles aan hoeft te doen. Alle expertise om een keuken kant en klaar op te leveren hebben wij in huis. Zo worden de elektriciteits- en eventuele gasaansluitingen door onze installateurs verzorgd en worden wanden netjes afgewerkt door onze stukadoors en tegelzetters.
Ook prettig: uw keuken wordt zo vlug mogelijk afgewerkt. Onze monteurs hebben namelijk geen ‘9 tot 5’ mentaliteit; ze vertrekken pas als de klus echt klaar is. Uiteraard verloopt de planning altijd in goed overleg met de opdrachtgever.
Van der Velde Interieurmontage heeft samenwerkingsovereenkomsten met verschillende keukenleveranciers, waaronder Ikea en Voortman Keukens. Tevens zijn wij leverancier van Montapanel werkbladen.

Ikea keukens

Sinds 2014 is Van der Velde Interieurmontage erkend installateur van Ikea keukens. Wij zijn dan ook Iway gecertificeerd door Ikea, een zeer strenge kwaliteitsnorm. Jaarlijks plaatsen wij zo’n 1200 Ikea keukens door het hele land.

Zorg, overheid en zakelijk

Naast particulieren bedienen wij ook de zakelijke markt. Hier onder valt bijvoorbeeld het plaatsen van keukens en kitchenettes in (zorg) instellingen en woonvormen, hotelinrichtingen en andere zakelijke omgevingen.